BATMAN / MERKEZ - YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ

Mrt

Okul temelli mesleki gelişim eğitimleri kapsamında okulumuz öğretmenlerine Akıl ve zeka oyunları semineri verildi. Eğitim okulumuz Rehber Öğretmeni Masum USLU tarafından verildi. öğretmenlerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda seminerlerimiz devam edecektir.

Şbt

Okulumuzun bahçesinde daha önceden kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar ektik. Artık daha yeşil bir bahçemiz var. Emeği geçen başta okul müdürümüz Selman ÇINAR, İngilizce Öğretmeni Mine İŞBİLİR hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

11-A ve 11-C Sınıfındaki Öğrencilerimiz "BENİM HOCAM" Söyleyişine katıldılar. Öğrencilerimize eşlik eden İngilizce Öğretmeni Rıdvan TAŞKIRAN ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mecnun ÇEÇEN hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okul Müdürümüz Selman ÇINAR İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Abdulkadir ÖZER'i makamında ziyaret etti. Okulumuzun bahçe düzenlemesi ve okulumuzda gerçekleştirilecek diğer projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.Sayın ÖZER'e okulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

9/A sınıfı öğrencilerimizden Nisa YELKEN il geneli yapılan genç kızlar karete müsabakalarında il birincisi olmuştur öğrencimizi tebrik ediyoruz. Okul müdürümüz öğrencimizi tebrik etti ardından kitap hediye etti.

Şbt

Bugünkü misafirimiz Dr. Menaf GÜL’dü. Erasmus, Work and Travel,  Yüksel Lisans, geleceğin meslekleri  ve daha bir çok konuda sunum yaptı ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı.Hocamıza tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştığı için teşekkür ediyoruz.Hocamız şu anda Hollanda’nın Amsterdam şehrinde özel bir yazılım şirketinde çalışmaktadır. Davetimizi kırmayıp öğrdncilerimizle buluştu ve tecrübelerini aktardı.

Ock

Bakanlığımızın başlatmış olduğu dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Sportif, Sanatsal ve Bilimsel bir çok etkinlik gerçekleştirdi. Öğretmenlerimiz tecrübe paylaşımında bulundu. öğrencilerimiz arasında voleybol turnuvasu yapıldı. Sınıflarda kelime bulmaca şiir okuma etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimiz kutluyoruz.

Ock

Ayın kitapları köşemiz tamamlanmak üzere son rötuşları kaldı.Emekleri için Nail hocamıza, şeymanur hoca ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerince bir ay boyunca yapılan gözlemler neticesinde Aralık Ayı en temiz sınıfı seçilen 11-E sınıfına ödül olarak teşekkür belgesi hazırlandı ve pasta ikramında bulunuldu.

Ock

"Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi" kapsamında ve sene başı öğretmenler kurulunda alınan karar gereği her hafta bir saat ders okuma saati olarak yapılmaktadır. Kitap okuma saatinde öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz öğrencilerle beraber kitap okumaktadır.

Ock

"Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi" kapsamında yürüttüğümüz Ayın Sınıfı ve Ayın öğrencisi seçme etkinliği kapsamında öğretmenlerimiz tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 11-E sınıfı ayın en temiz sınıfı ve 12/F sınıfı öğrencisi Eymen Nur ASTAN ayın öğrencisi seçilmiştir. Dereceye giren sınıf ve öğrencimize ödülleri okul müdürümüz tarafından tören esnasında verilmiştir. Dereceye giren sınıfmızı ve öğrencimizi tebrik ediyoruz

Ara

Batman Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Akademisyen yazar Sayın Doç.Dr Davud OKÇU okulumuz öğrencilerine Kudüs konulu seminer verdi.Ardından öğrencilerimize "Karakter ve Değerler Eğitimi" adlı imzalı kitabını hediye etti. Hocamıza bu güzel sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Eğitimci Yazar Şefik SEVİM okulumuz öğrencilerine İlmi halimiz konulu seminer verdi. Ardından öğrencilerimize imzalı kitabını hediye eden kıymetli hocamıza bu güzel sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Araştırmacı Yazar Muhammet Zeki Mirzaoğlu okulumuz konferans salonunda peygamber otoritesinin evrenselliği ve adabımuaşeret seminer verdi ardından öğrencilerimize imzalı kitaplarından hediye etti

Ara

Milli eğitim bakanlığımızın “sözlük özgürlüktür” sloganıyla başlatmış olduğu “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” okul olarak destekliyoruz ve her hafta yeni sözcükler öğreniyoruz.