BATMAN / MERKEZ - YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ

Okulumuzda Bahar Şenliği ve Kermes Düzenledik.

Okulumuzda Bahar Şenliği ve Kermes Düzenledik.  Bahar Şenliği kapsamında yumurta yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı ve karaoke gibi bir çok yarışma düzenlendi. Ayrıca Resim öğretmenlerimiz tarafından da öğrencilerin hazırlamış oldukları resimleri de sergiledik. Kermes kısmında ise okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan yemekleri cuzi bir para karşılığında satıldı. Toplanan paralar maddi durumu iyi olmayan öğrencilere harcalanacaktır. Okul Müdürümüz Selman ÇINAR'ın sergiden sonra öğretmenlere yaptığı açıklamada yaptığı konuşmada "Değerli arkadaşlar; Kermes, Sergi, Şenlik ve Mezuniyet Töreni olmak üzere dört etkinlik yaptık. Okulumuzun tanıtımı için güzel bir etkinlik oldu ve öğrencilerle birlikte bol bol eğlendik. gençlik merkezi profesyonel müzik ekibi de büyük emekler sarf etti. Yine bölge finallerinde derece alan Batman Lisesi halk oyunları ekibi de güzel bir gösteri yaptı kısacası ilk defa yapmamıza rağmen profesyonel güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen öğretmenlere ve personellere teşekkür ediyorum.

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 11:16 - Görüntülenme: 150