BATMAN / MERKEZ - YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ

YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ

Gültepe Mah. Albert Einstein Sokağı No9A Merkez/BATMAN
Vizyon
Bilgi çağı olarak adlandırılan yüzyılımızın gereksinim duyduğu bilgi, beceri ve kabiliyetleri ile donanmış, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik değerlere inanmış, bilgi ve kültür birikimi ile geleceğe güvenle bakabilen, özgüven sahibi, araştıran, eleştirel düşünme ve sorgulama yetenekleri geliştirmiş bireyler yetiştirmek
Misyon
Orta öğretimden başlayarak sistem bütünlüğü içinde yetiştirilmesi ve iyi birey yetiştiren yüksek öğretim kurumlarının daha nitelikli öğrenci kaynağına kavuşturulması amacıyla çağdaş, kaliteli ve nitelikli bireyler yetiştirebilmek.
Başarılar
OKULUMUZ FUTSAL, VOLEYBOL, BASKETBOL, YÜZME DALLARINDA İL BİRİNCİLİKLERİ ALDIK AYRICA HENTBOL ERKELERDE BÖLGE FİNALİNDE MÜCADELE ETMİŞTİR.
Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :normal öğretim
08.00-15.15
İNGİLİZCE-ALMANCA
Pansiyon Bilgileri
OKULUMUZA BAĞLI PANSİYON BULUNMAMAKTDIR
Minibüs, servis, otobüs, özel araç
Gültepe Mah. Albert Einstein Sokağı No:9A Merkez/BATMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şehir Merkezinde olup Gültepe Mahallesi´nde bulunan liseler kampüsünde yer almaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2017-2018 YILI TAVAN: 418 TABAN 460
Okulun Sınav Başarı Durumu
İLK MEZUNLARIMIZ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA VERİLMİŞTİR.YGS/LYS BAŞARI %60
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
LYS YERLEŞTİRME %20
Sportif Etkinlikler
FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, HENTBOL, MASA TENİSİ, BADMİNTON, ATLETİZM, DART, SATRANÇ
TÜBİTAK 4006 ve TÜBİTAK 2204-A
Proje Çalışmaları
FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ, YABANCI DİL, MATEMATİK, VE SOSYAL BİLİMLER ALANINDA PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2013-2014 YILINDA EĞİTİM-ÖĞRETİM BAŞLAMIŞ OLUP HER GEÇEN YIL KURUMSAL KİMLİK OLUŞTURMA ADINA DEĞERLİ ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.OKULUMUZ DA KAPALI SPOR SALONU MEVCUTTUR.